Vision2Pay®
Samen-Werken aan een sterk herstel
Scherm - Vision2Pay®2

Samen vinden wij een oplossing

 

U wil een oplossing voor uw openstaande facturen maar vind het belangrijk dat uw klanten op een sociaal correcte manier behandeld worden?

 

 Bij Alternatief bv zoeken wij samen met uw debiteur naar een oplossing. Het enige wat u hoeft te doen is uw openstaande facturen op te laden. Vervolgens krijgt uw debiteur een uitnodiging tot betaling waarbij hij de mogelijkheid heeft om automatisch een afbetalingsplan aan te maken.

 

Eenvoudige import

Het enige wat u hoeft te doen is uw openstaande facturen op te laden of door te sturen naar lisa@alternatiefbv.be. Onmiddellijk ontvangt uw klant een uitnodiging tot betaling.

Automatische flow

Na het importeren doorloopt uw factuur automatisch de volledige flow. Ook afbetalingsplannen worden automatisch iedere termijn opgevolgd.

Afbetalingsplan

Uw klant kan eenvoudig een voor hem haalbaar afbetalingsplan aanvragen. Automatisch worden alle juridische documenten opgesteld en verstuurd ter digitale ondertekening.

 

Starten met Vision2Pay®

 

1. Gratis registreren

2. Geef eenmalig uw bedrijfsgegevens en factuurvoorwaarden in

3. Opladen facturen

 

Indien u dit wenst doen wij de registratie en import van facturen voor u. Stuur hiervoor een mail naar lisa@alternatiefbv.be.

 

Niet tevreden? Geen probleem, aangezien wij werken zonder abonnementskosten kan u op elk ogenblik stoppen. 

 

AdobeStock_198960927 (3)