Sterker door digitaal samen te werken

Samen sterk digitaal is een initiatief van 7 Belgische partners die de handen in elkaar slaan om accountants en hun KMO klanten digitaal te versterken. Met heel praktische opleidingen over digitalisering zorgen we voor een goede communicatie en automatisering van de documentenstroom tussen het accountantskantoor en zijn klanten. En zo voor meer automatisering, vlotte samenwerking en meer tijd voor advies, business inzichten en quality of life. Samen, sterk, digitaal.

Door de corona crisis hebben wij onze aanpak moeten herdenken, digitaal brengen en versnellen. En jullie wellicht ook. Daarom starten we eind mei met een reeks van 5 webinars gebracht door experten die dagdagelijks ondernemers digitaal versterken, met hands-on informatie, praktische inzichten, een plan van aanpak en expert sessies. Onze webinar opleiding is geaccrediteerd door het ITAA (Institute for Tax Advisors and Accountants) en elk webinar komt in aanmerking voor 1,5 u permanente vorming.

Wordt samen met je klanten digitaal sterker en maak je klaar voor de toekomst.

Inschrijven kan via www.sterkdigitaal.be

PROGRAMMA

Online samenwerken

Frederik De Wachter

27/05/2020

10:00 - 11:30

Tijdens en na de corona crisis zal online samenwerken de nieuwe norm zijn. De klanten verwachten dat je bereikbaar bent via diverse online kanalen, zelfs 24u/24. We leggen uit hoe je dit best aanpakt en welke toepassingen je kan gebruiken om vlot en overzichtelijk te communiceren met je klanten.

Digitaliseren van de verrichtingen

Issa Schandevijl

03/06/2020

10:00 - 11:30

Met de opkomst van digitale facturen en artificiële intelligentie gaan we naar 100% digitale verwerking van de verrichtingen. Een grote omwenteling die tegelijk ook opportuniteiten met zich meebrengt. Door de snelle en automatische verwerking van facturen en betalingen komt er ruimte voor adviesverlening. Hoe zet je dit op?

Real-time rapportering dankzij de cloud

Steven Fuller

10/06/2020

10:00 - 11:30

Dankzij de automatische verwerking van verrichtingen en data, kunnen cloud applicaties naadloos geïntegreerd worden om verdere inzichten te verwerven in de boekhouding. We leggen je uit hoe je een de juiste toolkit opzet voor geautomatiseerde reporting met focus op samenwerking.

Facturen versturen en sneller innen

Rudi Mattheus

17/06/2020

10:00 - 11:30

Cash flow is voor u en uw klanten van sleutel belang. Hoe kan je je uitgaande facturen, de communicatie en opvolging errond zo opzetten dat ze niet alleen volledig automatisch verloopt maar ook leidt tot aanzienlijk snellere betalingen?

Groeien met meer klanten

24/06/2020

10:00 - 11:30

Hoe zet je een goede funnel op die je bovendien automatisch en dus schaalbaar toelaat van je belangrijkste processen op te volgen. Een CRM tool waarmee je naadloos andere apps integreert zal je toelaten om efficiënter te zijn in sales opvolging en kostenbeheersing.