Sterker door digitaal samen te werken

Samen sterk digitaal is een initiatief van 7 Belgische partners die de handen in elkaar slaan om accountants en hun KMO klanten digitaal te versterken. Met heel praktische opleidingen over digitalisering zorgen we voor een goede communicatie en automatisering van de documentenstroom tussen het accountantskantoor en zijn klanten. En zo voor meer automatisering, vlotte samenwerking en meer tijd voor advies, business inzichten en quality of life. Samen, sterk, digitaal.

Door de corona crisis hebben wij onze aanpak moeten herdenken, digitaal brengen en versnellen. En jullie wellicht ook. Daarom starten we eind mei met een reeks van 5 webinars gebracht door experten die dagdagelijks ondernemers digitaal versterken, met hands-on informatie, praktische inzichten, een plan van aanpak en expert sessies. Onze webinar opleiding is geaccrediteerd door het ITAA (Institute for Tax Advisors and Accountants) en elk webinar komt in aanmerking voor 1,5 u permanente vorming.

Wordt samen met je klanten digitaal sterker en maak je klaar voor de toekomst.

Inschrijven kan via www.sterkdigitaal.be

ONZE EXPERTEN

Frederik De Wachter
Frederik is al vier decennia van dichtbij betrokken bij de digitale (r)evolutie. Hij coacht al jaren vanuit eigen ervaring bedrijven en ondernemers om hun sterktes te leren kennen. Als een van de experten van De Digitale Versnelling van Telenet en coach Digitaal Versterken bij Businezz Booster, gaat hij samen met jou op zoek naar de beste manier om digitalisering optimaal te benutten in je bedrijf.
Rudi Mattheus
Gedreven ondernemer gepassioneerd door technologie.
Ik ben een accountant van opleiding maar nog meer een ondernemer die bedrijven en organisaties wil helpen in hun zoektocht naar de juiste tools om op een rendabele manier te digitaliseren en efficiënter te werken met een goede work-life balans.
Issa Schandevijl
Ik ben Issa, 30 jaar. Ik werk momenteel mijn 8ste jaar bij AXIS Finance, een accountancykantoor.
Buiten de interesse in mijn vakgebied, ben ik ook enorm fan van de zoektocht naar efficiëntie door digitalisering. Nadenken of en hoe iets sneller en beter kan, is iets waar ik mij dagelijks mee kan bezig houden.
Steven Fuller
Ik ben gedreven om organisaties op een innovatieve manier te helpen in hun digitalisering en op deze wijze meer toegevoegde waarde te creëren.