Whitepapers

Vision2Pay® : meerwaarde voor uw klant en voor uw kantoor

Rudi Mattheus

02/06/2021

Wilt u meerwaarde voor uw klant en uw eigen kantoor, neem dan zeker deze whitepaper even door. 

Sales2Cash® voor bedrijven

Rudi Mattheus

01/03/2021

Wordt u als bedrijf vandaag ook geconfronteerd met de administratieve mallemolen waarin wij ons allemaal bevinden? Gaat er een belangrijk deel van uw werkkracht verloren aan deze ondersteunende processen met geen of weinig toegevoegde waarde voor uw klanten?  Indien het antwoord tweemaal ‘ja’ is, dan loont het zeker de moeite om dit document even door te nemen.

∑OM - Uw Sociaal Ontzorgend Model voor schoolfacturen

Rudi Mattheus

01/02/2021

In deze whitepaper geven wij u een beeld van wat wij verstaan onder ‘sociale ontzorging’. Wij gaan ook, samen met jullie, dieper in op het ethische aspect van onbetaalde schoolfacturen en tenslotte hoe wij menen hoe u, als Directie, in een digitale schoolomgeving hiermee kunnen omgaan.

Handleiding Vision2Pay

Rudi Mattheus

15/01/2021

U wenst te starten met Vision2Pay? Dit kan in enkele klikken. Hier vindt u een overzicht van de verschillende stappen. Alvast bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking.

Sales2Cash® voor de overheid

Rudi Mattheus

01/01/2021

Wordt u als overheid vandaag ook geconfronteerd met de administratieve mallemolen waarin wij ons allemaal bevinden? Gaat er een belangrijk deel van uw werkkracht verloren aan deze ondersteunende processen met geen of weinig toegevoegde waarde voor uw burgers? Indien het antwoord tweemaal ‘ja’ is, dan loont het zeker de moeite om dit document even door te nemen.

Verdienmodellen voor accountants

Rudi Mattheus

01/11/2020

Met deze whitepaper willen we u, als confrater, graag wat inzichten geven in de verschillende verdienmodellen die gehanteerd worden in onze markt. Ook willen we hiermee onze ervaring delen die wij met deze modellen gehad hebben. Hopelijk vormt dit dan een bron van inspiratie bij het verder uitbouwen van uw eigen kantoor. Wij sommen de verschillende strategieën even op en geven hierbij hun voordelen en hun nadelen. Dikwijls is dit gebaseerd op eigen ervaringen die wij gedurende de jaren hiermee hebben gehad. 

Vision2Pay® - Het vaccin voor uw cashflow

Rudi Mattheus

31/05/2020

Vison2Pay, onze anticoronatool tegen onbetaalde facturen, slaagde er deze week in om bij het metaalbedrijf Leys € 90 000 facturen omgezet te krijgen in een afbetalingsplan. Gewoon dankzij de beleefde, empathische aanpak die gericht is op oplossingen ipv op repressie. Lees onze whitepaper

Hoe lockdown bestendig ben ik als kleiner kantoor?

Rudi Mattheus

03/05/2020

Hoe lockdown bestendig ben ik als middelgroot kantoor?

Rudi Mattheus

03/05/2020

Welke oplossingen kan ik als middelgroot accountancykantoor gebruiken voor lockdown en digitalisatie?