Interne artikels

Belgische oplossing voor intelligente afbetalingsplannen.

Rudi Mattheus

14/12/2021

Uw klanten een haalbare betalingsoplossing bieden voor hun onbetaalde facturen in combinatie met een drastische verlaging van uw werklast: een droom of werkelijkheid? 

De onbetaalde facturen en de weg naar de juiste halte

Rudi Mattheus

16/12/2020

Overal op deze wereld leven er wezens een teruggetrokken en verborgen bestaan. Men noemt ze ‘de onbetaalde facturen’. Bussen worden ingelegd om hen te begeleiden naar het vakantiekamp ‘Vervaldag’ vol met betaalde facturen waar ze kunnen zien welk schitterend en onbezorgd leven deze hebben. Helaas stapt niet elk wezen af bij de correcte halte... tot Alternatief met een oplossing kwam. 

De digitale trein is vertrokken

Rudi Mattheus

01/06/2020

De afgelopen maanden en weken heeft u verschillende artikels gelezen rond de digitale projecten waar wij mee bezig waren. Dé grote constante in dit verhaal was Hoe kunnen wij u, als bedrijf of als confrater, maximaal ONTZORGEN? Ontdek snel wat ONTZORGEN precies voor u betekent.

Ons eerste digitale webinar

Rudi Mattheus

01/06/2020

Samen met diverse partners heeft Steven, onze business developer, een webinar reeks opgezet rond digitaal ondernemen. Afgelopen week was de eerste sessie. En het was een enorm succes. Meer dan 140 mensen namen deel.

De lancering van Vision2Pay®

Rudi Mattheus

15/05/2020

Na maanden van ploeteren, ontwikkelen, testen, verbeteren enz... was het afgelopen week zover. De eerste versie van onze Vision2Pay® inningstool was klaar.

Schoolfacturen en gescheiden ouders.

Rudi Mattheus

08/01/2020

Wanneer wij spreken met financiële directies van scholengroepen krijgen we dikwijls het probleem van de schoolfacturen en de gescheiden ouders te horen.

Het is altijd de vraag voor de verantwoordelijke: ‘Naar wie stuur ik de factuur met het meeste kans op betaling?’.

Sales2Cash® voor uw bedrijf

Rudi Mattheus

10/09/2019

Overal leest en ziet u dat bedrijven in een versneld tempo aan het digitaliseren zijn. Het zou wel leuk zijn dat u, als  bedrijfsleider, dit ook voor uw verkoopfacturen kan doen

Sales2Cash® voor uw scholengemeenschap

Rudi Mattheus

10/09/2019

Als directeur van een school weet u welke enorme werklast de facturatie en de verdeling van de facturen met zich meebrengt voor uw administratieve mensen. Ontdek hoe wij met Sales2Cash u kunnen ontzorgen van uw volledige administratie.

Zin en onzin van betalingskortingen

Rudi Mattheus

13/02/2019

Door een betalingskorting aan te bieden willen we onze klanten ertoe aanzetten om voor vervaldag hun facturen te betalen. Ook willen we een incentive geven aan onze slechte betalers om toch maar hun factuur sneller te betalen.

 

De vraag is echter: "Werkt dit wel?"

De Schuldindustrie

Rudi Mattheus

02/01/2019

Wist u dat een incassokantoor nooit kostenverhogend werkt voor een wanbetaler? Maar wie dan wel?

 

In dit artikel leest u hoe het echt in elkaar zit.