De onbetaalde facturen en de weg naar de juiste halte

Rudi Mattheus

 16 December 2020

onbetaald3

Overal op deze wereld leven er wezens een teruggetrokken en verborgen bestaan. Men noemt ze de onbetaalde facturen’. Zij leiden een obscuur leven in ondernemingen en bij middenstanders. Erover spreken is voor veel mensen een taboe, laat staan, vrijwilligers vinden om deze wezens te helpen. 

 

Je kan hen immers maar op 1 manier helpen: ‘Hen een gepast vaccin geven zodat ze terug van 'onbetaalde facturen' naar de gezonde groep van de betaalde facturen kunnen gaan’. Deze laatste groep leeft onbezorgd en in alle vrijheid. 

Door de Covid-19 pandemie is het aantal van deze arme wezens zelfs nog spectaculair gegroeid. 

 

Echter, het kenmerkende van deze wezens is dat wanneer zij te lang blijven bestaan dat zij uiteindelijk sterven en hun gastheer, de onderneming of de middenstander, in veel gevallen samen met hen. 

betaalde factuur

Jaren al is men op zoek naar een virus of andere oplossingen om deze ‘onbetaalde facturen’ te helpen. Bussen worden ingelegd om hen te begeleiden naar het vakantiekamp ‘Vervaldag’ vol met betaalde facturen waar ze kunnen zien welk schitterend en onbezorgd leven deze hebben. Helaas zitten er altijd een pak kwaadaardige creaturen tussen die dit weigeren te zien en die hun doel de vernietiging van hun gastheer is en niet de hemelse (sic) verlossing van deel uit te maken van de betaalde facturen. 

Met andere woorden: die stappen nooit af op de eerste halte van de vervaldag en hebben ook nooit die intentie gehad. Zij rijden bewust door wetende dat er toch nog een pak haltes komen voordat ze lastig gevallen worden. Voor hen is het gewoon een kwestie van tijd voor ze kunnen toeslaan en hun gastheer meenemen in hun ondergang. 

Tijdens deze kerstperiode is er echter spectaculair nieuws: Een onderzoekslaboratorium ‘Alternatief’ is erin geslaagd om een behandeling annex vaccin te ontwikkelen. Dit vaccin wordt gratis toegediend aan de onbetaalde facturen wanneer ze op de bus stappen. Het zorgde bij de proefpersonen voor een spectaculair resultaat: waar vroeger 28% van de onbetaalde facturen afstapte op de eerste halte (de vervaldag), geraakte zij door het vaccin in een zodanig euforische bui dat er 96% afstapte in het vakantiekamp ‘Vervaldag’.  

 

Een tweede voordeel van de behandeling is, dat degene die op de bus blijven zitten heel snel getest worden zodat de gastheer heel snel weet waar hij aan toe is en snel actie kan ondernemen. Ook kunnen de onbetaalde facturen  niet zomaar gratis meer mee gezien zij een extra dosis vaccin moeten krijgen. Onbetaalde facturen die zien dat ze zieker worden na de eerste halte krijgen deze extra dosis maar nadat ze de kostprijs ervan betaald hebben. Blijven ze echter halsstarrig weigeren om op de volgende haltes af te stappen dan blijft de kost voor het vaccin hoger oplopen en worden zij zieker en zieker. 

hospital

Het is duidelijk dat hun gastheer, naarmate deze rit vordert, ook meer en meer de nare gevolgen van deze ongewenste wezens begint te voelen en actief begint te reageren. Het uiteindelijk resultaat is dat de onbetaalde facturen eindigen in het ziekenhuis waar minnelijke verpleegsters proberen van hen er nog door te krijgen. In het slechtste geval eindigen de onbetaalde facturen op de gerechtelijke intensieve afdeling waar de meeste komen te overlijden met alle gevolgen van dien voor de gastheer. 

 

Het is duidelijk dat deze laatste de impact hiervan wenst te minimaliseren en wil voorkomen dat hij nog met zo’n wezens in contact komt. Echter ook hier heeft Alternatief een aanpak voor ontwikkeld. Dankzij een eenvoudig testprogramma kan al van bij de aanvang gedetecteerd worden welke onbetaalde facturen vatbaar zijn of veel kans vertonen om onbetaalde factuur te blijven. Hierdoor heeft de potentiële gastheer reeds van bij de aanvang de mogelijkheid om deze wezens al of niet te weren.

Heeft uw bedrijf ook te maken met deze ongewenste wezens en wenst u ook gebruik te maken van het Alternatief vaccin neem dan zeker contact op met ons zodat wij de nodige dosissen kunnen aanmaken en reserveren.  

 

Het is in deze tijden immers uiterst belangrijk voor uw gezin en uw bedrijf om gezond te blijven. 

Deel dit artikel:

Schrijf een reactie