De lancering van Vision2Pay®

Rudi Mattheus

 15 Mei 2020

Na maanden van ploeteren, ontwikkelen, testen, verbeteren enz... was het afgelopen week zover. De eerste versie van onze Vision2Pay® inningstool was klaar.

 

Onze filosofie hierbij was dat je vandaag (en eigenlijk nooit) mensen moet beginnen afdreigen en onder druk zetten om uw factuur betaald te krijgen. In het beste geval wordt ze betaald maar ben je uw klant kwijt. En het is vandaag niet het ogenblik om lichtzinnig om te springen met uw klanten. We gaan mekaar allemaal hard nodig hebben om deze crisis te overwinnen.

 

Wij hebben een x-aantal mensen bereid gevonden om alvast een eerste test te doen en, om eerlijk te zijn, het succes was buiten alle verwachtingen.

 

Ten eerste kregen we van de testers zoveel nuttige feedback waardoor we binnen de week de registratie al substantieel konden vereenvoudigen en versnellen.

 

Het mooiste resultaat was echter de betalingen binnenkrijgen van de onbetaalde facturen. Het ging hier immers om openstaande bedragen waar de bedrijfsleider zelf al ettelijke herinneringen had naar gestuurd zonder resultaat.

 

Bij één van de testers werd binnen de dag na verzending van de eerste brief een openstaande factuur van meer dan twee jaar oud al direct betaald. Bij één van onze klanten, metaalverwerkend bedrijf Leys NV, resulteerde de inzet van Vision2Pay® in het bekomen van afbetalingsplannen voor meer dan € 90 000 openstaande facturen waar geen beweging meer inzat.

 

Ondertussen zijn we al volop bezig aan een volgende versie: Vision2Pay® linken aan de boekhoudsoftware zodat onbetaalde facturen in bulk kunnen worden ingelezen en verwerkt.

 

Ook wanneer het gaat over de bijdrage van de klant in onze kosten hebben wij een eenvoudige filosofie: Gebruik je het pakket niet of gebruik je het en levert het geen resultaat, dan kost het niks. Heb je wel resultaat dan betaal je een kleine kostenbijdrage voor het gebruik van het platform dat je dubbel en dik terugverdiend via uw aangerekende boete en nalatigheidsinteresten die naar u gaat.

 

En vergeet abonnementsgeld en minimum duurtijd en al die andere commerciële onzin, daar doen wij niet aan mee. Wij willen betaald worden voor ontzorging, voor oplossen van problemen en niet omdat er een contract getekend is.

Deel dit artikel:

Schrijf een reactie