Bedrijven

Belgische oplossing voor intelligente afbetalingsplannen.

Rudi Mattheus

14/12/2021

Uw klanten een haalbare betalingsoplossing bieden voor hun onbetaalde facturen in combinatie met een drastische verlaging van uw werklast: een droom of werkelijkheid? 

Sales2Cash® voor bedrijven

Rudi Mattheus

01/03/2021

Wordt u als bedrijf vandaag ook geconfronteerd met de administratieve mallemolen waarin wij ons allemaal bevinden? Gaat er een belangrijk deel van uw werkkracht verloren aan deze ondersteunende processen met geen of weinig toegevoegde waarde voor uw klanten?  Indien het antwoord tweemaal ‘ja’ is, dan loont het zeker de moeite om dit document even door te nemen.

Handleiding Vision2Pay

Rudi Mattheus

15/01/2021

U wenst te starten met Vision2Pay? Dit kan in enkele klikken. Hier vindt u een overzicht van de verschillende stappen. Alvast bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking.

De onbetaalde facturen en de weg naar de juiste halte

Rudi Mattheus

16/12/2020

Overal op deze wereld leven er wezens een teruggetrokken en verborgen bestaan. Men noemt ze ‘de onbetaalde facturen’. Bussen worden ingelegd om hen te begeleiden naar het vakantiekamp ‘Vervaldag’ vol met betaalde facturen waar ze kunnen zien welk schitterend en onbezorgd leven deze hebben. Helaas stapt niet elk wezen af bij de correcte halte... tot Alternatief met een oplossing kwam. 

De digitale trein is vertrokken

Rudi Mattheus

01/06/2020

De afgelopen maanden en weken heeft u verschillende artikels gelezen rond de digitale projecten waar wij mee bezig waren. Dé grote constante in dit verhaal was Hoe kunnen wij u, als bedrijf of als confrater, maximaal ONTZORGEN? Ontdek snel wat ONTZORGEN precies voor u betekent.

Vision2Pay® - Het vaccin voor uw cashflow

Rudi Mattheus

31/05/2020

Vison2Pay, onze anticoronatool tegen onbetaalde facturen, slaagde er deze week in om bij het metaalbedrijf Leys € 90 000 facturen omgezet te krijgen in een afbetalingsplan. Gewoon dankzij de beleefde, empathische aanpak die gericht is op oplossingen ipv op repressie. Lees onze whitepaper

De lancering van Vision2Pay®

Rudi Mattheus

15/05/2020

Na maanden van ploeteren, ontwikkelen, testen, verbeteren enz... was het afgelopen week zover. De eerste versie van onze Vision2Pay® inningstool was klaar.

Sales2Cash® voor uw bedrijf

Rudi Mattheus

10/09/2019

Overal leest en ziet u dat bedrijven in een versneld tempo aan het digitaliseren zijn. Het zou wel leuk zijn dat u, als  bedrijfsleider, dit ook voor uw verkoopfacturen kan doen

Zin en onzin van betalingskortingen

Rudi Mattheus

13/02/2019

Door een betalingskorting aan te bieden willen we onze klanten ertoe aanzetten om voor vervaldag hun facturen te betalen. Ook willen we een incentive geven aan onze slechte betalers om toch maar hun factuur sneller te betalen.

 

De vraag is echter: "Werkt dit wel?"

De Schuldindustrie

Rudi Mattheus

02/01/2019

Wist u dat een incassokantoor nooit kostenverhogend werkt voor een wanbetaler? Maar wie dan wel?

 

In dit artikel leest u hoe het echt in elkaar zit.