Ons eerste digitale webinar

Rudi Mattheus

 1 Juni 2020

Samen met diverse partners heeft Steven, onze business developer, een webinar reeks opgezet rond digitaal ondernemen. Afgelopen week was de eerste sessie. En het was een enorm succes. Meer dan 140 mensen namen deel.

 

Tijdens het verloop stelden we vast dat er niemand afhaakte, wat heel uitzonderlijk is en dat er zelfs tussen de deelnemers diverse interacties ontstonden. Vragen die gesteld werden, werden zelfs door de deelnemers die praktijkervaring hadden met die betreffende materie, in onze plaats beantwoordt. Ik hoef niet uit te leggen dat dit de ultieme droom is van elke lesgever. Een uitwisseling van kennis en ervaring realiseren waarbij hij de sturende factor is maar waarbij iedereen zijn ervaring ten dienste van de anderen kan stellen.

 

Schitterende ervaring en wij kijken al uit naar het volgende webinar nu woensdag om 10h waar Frederik zal spreken over digitaliseren van boekhoudverrichtingen.

Frederik_De_Wachter_face_960_x_1280whitebg copy

En ik kan u verzekeren beste confraters en bedrijfsleiders, ik heb zelf al meer dan honderd seminaries zelf in mijn leven gegeven en er zelf al honderden gevolgd, maar als ik mijn niveau (met altijd zeer goede kritieken) vergelijk met het niveau waarmee Frederik zijn toehoorders in de doeken doet, dan ben ik Proximus League ten opzichte van hem als Champions League. Weinigen zijn zo getalenteerd om een boodschap over te brengen naar een publiek als Frederik.

 

De reacties waren dan ook overweldigend positief. Daarom: zeker een aanrader nu woensdag. Geen theoretisch gewauwel maar oplossingen en ervaringen uit de praktijk.

 

Wij garanderen u dat u er veel van gaat opsteken.

Inschrijven kan je alvast doen via www.sterkdigitaal.be.

 

Wij kijken alvast uit naar uw deelname.

 

Rudi Mattheus
ALTERNATIEF BV - Axis Finance NV

Deel dit artikel:

Schrijf een reactie