DIGITALE TRANSFORMATIE

OP MAAT

 

IVO

Innovative Virtual Organization

 

Digitalisering... Dit proces is voor vele accountants en bedrijfsleiders pure horror.  Het grootste misverstand hierbij is dat velen denken dat digitaliseren betekent: ‘Ik investeer wat in de aankoop en installatie van digitale tools die mijn manuele werk gaan overnemen en klaar is kees.’

Wie dit denkt is fout en zal na korte tijd zwaar ontgoocheld afhaken. 

SEMINARIES - PUBLICATIES - NIEUWS

De digitale trein is vertrokken

Rudi Mattheus

01/06/2020

De afgelopen maanden en weken heeft u verschillende artikels gelezen rond de digitale projecten waar wij mee bezig waren. Dé grote constante in dit verhaal was Hoe kunnen wij u, als bedrijf of als confrater, maximaal ONTZORGEN? Ontdek snel wat ONTZORGEN precies voor u betekent.

Ons eerste digitale webinar

Rudi Mattheus

01/06/2020

Samen met diverse partners heeft Steven, onze business developer, een webinar reeks opgezet rond digitaal ondernemen. Afgelopen week was de eerste sessie. En het was een enorm succes. Meer dan 140 mensen namen deel.

Vision2Pay® - Het vaccin voor uw cashflow

Rudi Mattheus

31/05/2020

Vison2Pay, onze anticoronatool tegen onbetaalde facturen, slaagde er deze week in om bij het metaalbedrijf Leys € 90 000 facturen omgezet te krijgen in een afbetalingsplan. Gewoon dankzij de beleefde, empathische aanpak die gericht is op oplossingen ipv op repressie. Lees onze whitepaper

De lancering van Vision2Pay®

Rudi Mattheus

15/05/2020

Na maanden van ploeteren, ontwikkelen, testen, verbeteren enz... was het afgelopen week zover. De eerste versie van onze Vision2Pay® inningstool was klaar.