uw facturen betaald

op vervaldag

 

IVO

Innovative Virtual Organization

 

Digitalisering... Dit proces is voor vele accountants en bedrijfsleiders pure horror.  Het grootste misverstand hierbij is dat velen denken dat digitaliseren betekent: ‘Ik investeer wat in de aankoop en installatie van digitale tools die mijn manuele werk gaan overnemen en klaar is kees.’

Wie dit denkt is fout en zal na korte tijd zwaar ontgoocheld afhaken. 

SEMINARIES - PUBLICATIES - NIEUWS

Belgische oplossing voor intelligente afbetalingsplannen.

Rudi Mattheus

14/12/2021

Uw klanten een haalbare betalingsoplossing bieden voor hun onbetaalde facturen in combinatie met een drastische verlaging van uw werklast: een droom of werkelijkheid? 

Vision2Pay® : meerwaarde voor uw klant en voor uw kantoor

Rudi Mattheus

02/06/2021

Wilt u meerwaarde voor uw klant en uw eigen kantoor, neem dan zeker deze whitepaper even door. 

Sales2Cash® voor bedrijven

Rudi Mattheus

01/03/2021

Wordt u als bedrijf vandaag ook geconfronteerd met de administratieve mallemolen waarin wij ons allemaal bevinden? Gaat er een belangrijk deel van uw werkkracht verloren aan deze ondersteunende processen met geen of weinig toegevoegde waarde voor uw klanten?  Indien het antwoord tweemaal ‘ja’ is, dan loont het zeker de moeite om dit document even door te nemen.

∑OM - Uw Sociaal Ontzorgend Model voor schoolfacturen

Rudi Mattheus

01/02/2021

In deze whitepaper geven wij u een beeld van wat wij verstaan onder ‘sociale ontzorging’. Wij gaan ook, samen met jullie, dieper in op het ethische aspect van onbetaalde schoolfacturen en tenslotte hoe wij menen hoe u, als Directie, in een digitale schoolomgeving hiermee kunnen omgaan.