DIGITALE TRANSFORMATIE

OP MAAT

 

IVO

Innovative Virtual Organization

 

Digitalisering... Dit proces is voor vele accountants en bedrijfsleiders pure horror.  Het grootste misverstand hierbij is dat velen denken dat digitaliseren betekent: ‘Ik investeer wat in de aankoop en installatie van digitale tools die mijn manuele werk gaan overnemen en klaar is kees.’

Wie dit denkt is fout en zal na korte tijd zwaar ontgoocheld afhaken. 

SEMINARIES - PUBLICATIES - NIEUWS

De onbetaalde facturen en de weg naar de juiste halte

Rudi Mattheus

16/12/2020

Overal op deze wereld leven er wezens een teruggetrokken en verborgen bestaan. Men noemt ze ‘de onbetaalde facturen’. Bussen worden ingelegd om hen te begeleiden naar het vakantiekamp ‘Vervaldag’ vol met betaalde facturen waar ze kunnen zien welk schitterend en onbezorgd leven deze hebben. Helaas stapt niet elk wezen af bij de correcte halte... tot Alternatief met een oplossing kwam. 

De digitale trein is vertrokken

Rudi Mattheus

01/06/2020

De afgelopen maanden en weken heeft u verschillende artikels gelezen rond de digitale projecten waar wij mee bezig waren. Dé grote constante in dit verhaal was Hoe kunnen wij u, als bedrijf of als confrater, maximaal ONTZORGEN? Ontdek snel wat ONTZORGEN precies voor u betekent.

Ons eerste digitale webinar

Rudi Mattheus

01/06/2020

Samen met diverse partners heeft Steven, onze business developer, een webinar reeks opgezet rond digitaal ondernemen. Afgelopen week was de eerste sessie. En het was een enorm succes. Meer dan 140 mensen namen deel.

Vision2Pay® - Het vaccin voor uw cashflow

Rudi Mattheus

31/05/2020

Vison2Pay, onze anticoronatool tegen onbetaalde facturen, slaagde er deze week in om bij het metaalbedrijf Leys € 90 000 facturen omgezet te krijgen in een afbetalingsplan. Gewoon dankzij de beleefde, empathische aanpak die gericht is op oplossingen ipv op repressie. Lees onze whitepaper