DIGITALE TRANSFORMATIE

OP MAAT

 

IVO

Innovative Virtual Organization

 

Digitalisering... Dit proces is voor vele accountants en bedrijfsleiders pure horror.  Het grootste misverstand hierbij is dat velen denken dat digitaliseren betekent: ‘Ik investeer wat in de aankoop en installatie van digitale tools die mijn manuele werk gaan overnemen en klaar is kees.’

Wie dit denkt is fout en zal na korte tijd zwaar ontgoocheld afhaken. 

SEMINARIES - PUBLICATIES - NIEUWS

Schoolfacturen en gescheiden ouders.

Rudi Mattheus

08/01/2020

Wanneer wij spreken met financiële directies van scholengroepen krijgen we dikwijls het probleem van de schoolfacturen en de gescheiden ouders te horen.

Het is altijd de vraag voor de verantwoordelijke: ‘Naar wie stuur ik de factuur met het meeste kans op betaling?’.

Sales2Cash® voor uw bedrijf

Rudi Mattheus

10/09/2019

Overal leest en ziet u dat bedrijven in een versneld tempo aan het digitaliseren zijn. Het zou wel leuk zijn dat u, als  bedrijfsleider, dit ook voor uw verkoopfacturen kan doen

Sales2Cash® voor uw scholengemeenschap

Rudi Mattheus

10/09/2019

Als directeur van een school weet u welke enorme werklast de facturatie en de verdeling van de facturen met zich meebrengt voor uw administratieve mensen. Ontdek hoe wij met Sales2Cash u kunnen ontzorgen van uw volledige administratie.

Zin en onzin van betalingskortingen

Rudi Mattheus

13/02/2019

Door een betalingskorting aan te bieden willen we onze klanten ertoe aanzetten om voor vervaldag hun facturen te betalen. Ook willen we een incentive geven aan onze slechte betalers om toch maar hun factuur sneller te betalen.

 

De vraag is echter: "Werkt dit wel?"